IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )


Роллеров в Чате: 0 [Войти]

> Flying Eagle SKT-III, Тест-драйв!
Kayot
Сообщение #1


RSG Team

Привіт усім, хочу повідати вам про нову модельку бренду Flying Eagle, попередниця якої наробила багато шуму навесні цього року (тест-драйв лежить на сайті Президента), скажу одразу, що це - зовсім інша модель, хоча вони і мають схожі назви. 1.gif Для початку трохи статистики))
Flying Eagle - розробка, що впроваджується в життя тим самим концерном, що і випускає в світ відомий бренд "Seba". Flying Eagle випускається як реально, конкурентно спроможні роли в противагу "Seba". Я пишу слово "реально конкурентно спроможні", і маю на увазі саме те, що написав. Висновок зроблений після дослідження двох аспектів - по переше це їхня ціна, а по друге - якість і функціональність. Тож давайте про все по черзі. Все, що стосується предісторії, та зовнішнього огляду моделі - ви прочитаєте від мене, а сам тест-драйв ми попросили незалежно провести райдера київської тусовки - Еллоя (якщо правду кажуть, то наразі найсильніший в слайдах)) Погнали:




І так, зазначу одразу, що ми позиціонуємо ці роли десь поряд з Seba FR2 (саме так сказав Еллой після тесу). Звісно, що тоді ми перекриваємо FRm i FRx:
Почну зверху:
1. Каф.

Каф являється точною копією ФР зовні. Пластик, як на мене, більш міцніший ніж на ФРах. Є ексцентрик, для зміни положення кафа, що відкручується звичайним шестигранним ключем. Це звіснож плюс. Відмінності - в цій моделі права частинка кафа, що при затягуванні повинна залазити під ліву (розглянемо правий ролик) прикріплена окремо, і являє собою окремий шматок матеріалу. Не знаю чим це обумовлено, але можливо, для того, щоб згодом її взагалі зняти, так як деякі роллери відрізають її (цю частину) навіть на Сєбах, по причинам незручності. Можливо і те, що в такому разі, ця частинка краще заходить під ліву, маю на увазі зручність! Щож насправді хотіли показати своїм рішенням розробники SKT-III - можу тільки здогадуватися.

2. Бакля.

Бакля, що являє собою точну копію баклі на FR_1, так саме на перших ФРках стоїть така бакля. Вона доволі міцна і пружня. В порівнянні з тимиж ФРами розробники змінили метод її кріплення. Тут вона на заклепках. Ну це момент, який можна пережити в разі поломки - висверлювати і вставити стандартні болтики, що ідуть в комплекті з новими баклями не так важко.

3. Шел.

Шел міцний, пружній, як на ФР, але має вентиляційно-"дизайнерські" отвори. Пластик не викликає відчуття недовіри. Плюс в тому, що його реально зтягнути в носках шнуровкою.
Окрім цього:
- бокові слайдери. Всі ви знаєте, що за штука і нафік треба. Вони є, реальний слайдер, трошки іншої форми правда.
- пяточна бакля з підкачкою. Також є, така саме як на FRках, і при цьому кріпиться так само - звичайними гвинами.
- сім отворів, для зміни положення рами. Так само як в ФР1. Звісно що сім під п'яткою і так само сім під носком. На любий смак...
І САМЕ ГОЛОВНЕ: В Сєбах рама прикручується болтом М8 з дюймовою різьбою! Це не є стандарт україни і при загубленні чи зношуванні - болти знайти нереально на 100%. Тут же О СЛАВА БОГУ НАРЕШТІ рама прикручується звичайним болтом з метричною різьбою, що прийнято за стандарт в Україні. Вітаю. + не треба возити запасний ключ окремо під раму. На SKT-III рама відкручується звичайним шестиграном.

4. Валянок.

Апсолютно класний нормальний валянок. Верхня його чатина, що не захищена під шелом, обклеєна захищаючими накладками, більш пружніми і твердими. Що в принципі при катанні у шортах, може захистити валянок. Щодо відчуттів, вам розкаже Еллой, а яж зазначу, що валянки за класифікацією маломірні. Написаний 43 реально відповідає 42 (сорок другому, навіть можливо 41.5) Тобто "мінус один розмір" треба враховувати як мінімум. Мінусом валянку являється антишок, він як в ФРм - дуже зпрощений. Точніше це називається амортизуюча стелька.

5. Шнуровка.

На відміну від будь-яких ФРів, в цих ролах, як я вже зазаначав, шнуровкою можна зтягнути "носову" частину шела. Це не означає, що тут використовується гірший пластик, навпаки - це означає лише те, що він більш еластичний, і можливо буде краще витримувати навантаження чи штучне прикладання будь-яких сил. Шнуровка мені подобається на багато більше ніж в ФР. Чисто зовнішній момент. Єдина і основна відмінність - що шнуровка не переходить в валянок.

6. Рама.

239. Як я колись писав - "Це число каже саме за себе". Коротка слаломна рама (76*80*80*76), яка має свої мінуси і плюси, останніх явно більше. Рама на 4 мм коротша від станадарної Сєбовської, що явно краще для слалому. Вміщає відповідно написаний стандарт коліс, що для слалому так само плюс. Подивившись на неї, для себе я зрозумів одне - її пружність ніяким чином не викликає сумнівів. Має три перегородки. Товстий метал і нарешті ми побачимо матову раму чорного кольору, відверто "блиск" вже набрид. Загалом рама дуже схожа на РБ Твістер, тільки краща в плані міцності. Осі - зновуж копія ФР, та явно міцніші ніж в Твістері. А от мінус в тому, що ми не зможемо катати на цій рамі за умов 4*80. На прикладі Жиро Ф2Р що виходить самі бачите.

7. Підшипи.

Flying Eagle ABEC-7. Вони на голову краще ніж аналог Seba ILQ9. при чому на багато. Пильник у них металевий, легко виймається для змащювання, але при цьому гарно тримається в підшипнику. Пильник ззовні повністю обтянутий резиною, що захистить підшипи від потрапляння вологи.

8. Колеса.

Flying Eagle 80-76/85А. Норм колеса. Реально зновуж таки це конкурентно-спроможний продукт на ринку України Звісно, що вони будуть поставлятися також і окремо, при чому ціна їх буде доволі прийнятною і має сподобатися всім. Не знаю чи складуть вони конкуренцію Хайперу, але....про саме гловне - відчуття, читайте далі в частині Еллоя)).

Загалом про роли - Моя думка, - це найкращий гібрид FR & Twister, що я колись бачив, якщо брати розмежування бут-рама. Класні роли в своєму сегменті при їх ціні. А тепер саме цікаве - їх ціна - буде 200$
Зовні роли мають свої переваги і недоліки. давайте підсумуємо:

Позитивні моменти(+):
- ціна.
- еластичний і пружній каф і наявність ексцентрика.
- верхня бакля аналог ФР1, (а не ФР2)!!
- пяточна бакля аналог ФР1.
- пружній та еластичий шел.
- змінні бокові слайдери.
- коротка 239 слаломна рама.
- 7 отворів для зміни положення рами.
- нормальна різьба в отворах під раму на шелі.
- нормальний ключ під гвинт рама-шел.
- зовні пружні осі, що мають витримувати норм навантаження.
- нормальні підшипи в порівнянні з будь-якими ФР.
- валянок захищений в верхній частині.
- колеса (а точніше відношення ціна/якість).
- приємний зовнішній вигляд.

Недоліки(-):
- верхня бакля тримається на заклепках.
- відсутність нормального антишоку.
- проблеми з постановкою коліс 4*80 мм.

Щож, я сказав все, надалі передаю слово Еллою))

Предисловие. Катал не на многих роликах в том числе Саломон Сандерс и Сёба Хай. Также мерял ФР-ки. Отчет может содержать неточности в связи с тем, что ролики немои.Можно и поламать.
Первые ощущения как только обул- Сёба ФР!
Неужели это не себа? Но нет...Флайн Игл...

С моим 42 размером влез в 43, явно размерная сетка занижена. Начну описывать данную модель начиная с носка и вверх по ноге.

Носок- слегка гуляет в разные стороны, но в приделах нормы. Я б несказал,что уж сильно, но после Себа хай-заметно. Я думаю ничуть не отличается от линейки ФР-ов. Если руки прямые- то проблем небудет)

Потом Подъём- слегка заужен. Среднестатистическая нога будет ОЧЕНь хорошо зафиксирована. Вспомнилось сразу как впервые обувал Хаи-надавили на подъёме две полоски,там где язичок входит в шел. К моему удивлению в этих роликах шнуровка недоверху как в ФР,НО шнуровка позволяет затянуть шел довольно сильно (хоть и пластик). Структура язычка специфическая- впихнуть до конца его в шел мне неудалось.
Эта часть ноги была зафиксирована хорошо по сравнению с пяткой. Не ходила,не гуляла. Кстати подъём во время катания в этих роликах у меня отдыхал по сравнению с хаями. Подъём в Хаях намного сильнее загружен чем в Флаен Игл, потому что там каф ниже -соответственно сильнее идет нагрузка. А здесь этот момент приятнее.

Пятка. Пятка лично у меня слегка ходила. Это потому, что лайнер небыл прикатан под мою ногу. На лайнере в районе костяшек с обоих сторон есть подушечки - они, как показалось, слегка занижены, поэтому сразу максимальной фиксации небыло. Когда постарался и затянул нормально шнурки, и пяточную баклю - проблемка сразу куда-то исчезла)))

Дальше голень. Тут мне непонравилось. Каф - мало подвижен (или сильно зажат, непойму), поэтому ногу в суставе согнуть было тяжело.Но держит, зараза, как зубами)))Тяжело согнуть - разогнуть. Как в ФР. Но вроде на ФР никто не жаловался, поэтому и здесь жаловаться тоже не на что.

Рама. Рама с рокерингом на таких роликах- это перебор...тут надо все 80мм ставить. Кстати, как показал тест драйв, слегка покатание 80-ки становяться в неё на ура (то о чем писал Кайот выше). Для слалома - вобще то хорошо, но слалом катать на ФР- тоже самое,что слайдить в аграх- тяжело и неудобно,но вполне возможно, есть свои плюсы. В общем +/-. ИМХО-рама из хорошего метала, катать на ней- неперекатать - но заморочки с новыми колесами...

Колеса. Колеса на этих роликах мне показались на даном этапе очень цепкими. С большого разгона в мейджике пришлось стирать скорее грязь с роллердрома, чем глянец с колес. Колеса меня удовлетворили (по крайней мере 2-ва часа катания). Если выехать на асфальт не исключено что могут быть изменения, как с фривейвами - держат хорошо, о[ Я хачу ReadOnly ]енная жесткость, но при слайде много мяса остаеться на асфальте. Поэтому на дром колеса згодяться, а про асфальт судить немогу.

Катался ровно 2 часа.
Вывод: Ролики хорошые. Много чего минус - но и плюсов тоже куча. Если есть желания кататься и заниматься своими роликами- то маленький апгрейд и много минусов пропадает))))
Вообще ролики мне понравились, так как это где-то альтернатива Себам, то и цена на них должна быть адекватной. Поэтому я считаю,что это один из лучших вариантов на данный момент.
Вот и все.=)Ваш Elloi=).




______
Оцінку наразі я ставити не хочу, так як в данний момент - це роли, які можна використовувати для слалома, для ФСК їм не вистачає антишоку та головне - 4 по 80 мм.
Але хочу зазаначити, що ми вже відправили замовлення на Flying Eagle SK-III*
* - ми попросили встановити антишоки, що скоріш за все потягне за собою зміну всього валянку на більш кращий. І звіснож просили встановлення на ці роли нормальні рами, щоб їх можна було нормально юзати для "урбану" чи ФСК.
У вільному продажу в Україні моделька з'явиться після Нового Року, в січні, із усіма розмірами і врахованими та по можливості виправленими недоліками. Наразіж модельку можна замовити з рамами Себа (чи з рідними рамами FE), але це буде трошки дорожче за їх мінімальну ціну, так як це буде індивідуальне замовлення.

Всього найкращого 1.gif


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
4 страниц V   1 2 3 > »   
Начать новую тему
Ответов
pumba
Сообщение #2



А как у них с пластиком, тоже как в ФРках стружкосьёмный или поплотнее/послабее?
зыж (например у селлов довольно плохо стирался)


--------------------
троллеры меркантильное КЮ ©"Кин-дза-дза"
обьява: меняю киев на винницу, без доплаты...
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
voldemart
Сообщение #3


Moderator

осталось только в боевых условиях испытать, понагружать хорошими прыжками, ванвилами, слайдами, посмотреть как стирается пластик, а то легковаты у вас тесты...


--------------------
Seba Carbon Pro 2009
Старожил
Вовка-Морковка
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Поблагодарили либо согласились (3):
3меёныш
Сообщение #4



Самый главный минус - эти ролы "западают" назад, т.е. катаешься на пятках.

Сообщение отредактировал 3меёныш - 23.11.2009, 20:05
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Kayot
Сообщение #5


RSG Team

Что немного возможно исправить себовскими антишоками, цытриую тебя wink.gif Хотя Эллой об этом ничего не говорил...он не почувствовал такого huh.gif хз..
Змей, а ты где успел на них катнуть?Не перепутал ли ты с беленькими SK-300+? Что есть не одно и то же с SK-III ))

Сообщение отредактировал Kayot - 23.11.2009, 20:16


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
doctorstal
Сообщение #6



Цитата(3меёныш @ 23.11.2009, 20:04) *
Самый главный минус - эти ролы "западают" назад, т.е. катаешься на пятках.


Это как? Мне сложно себе это представить и понять. У них пятка слишком опущена, или носок поднят, или у кафа неподходящий наклон?


--------------------
Роллеры-сцикуны™ ¿ɥnɥ 'ɥɔʇıq ɐ sı ʎʇıʌɐɹƃ Фитнесс лечит, спорт калечит.
When asked by the nurse filling out the hospital accident report "Cause of accident?" I stated 'time travel attempt' but she wrote down 'stupidity'.
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
3меёныш
Сообщение #7



Цитата(Kayot @ 23.11.2009, 20:07) *
Что немного возможно исправить себовскими антишоками, цытриую тебя wink.gif Хотя Эллой об этом ничего не говорил...он не почувствовал такого huh.gif хз..
Змей, а ты где успел на них катнуть?Не перепутал ли ты с беленькими SK-300+? Что есть не одно и то же с SK-III ))


Вроде не перепутал. Дело в том, что себовские антишоки решают эту проблему частично, при этом я ставил рокеринг 80-80-76-76, но всё равно центр тяжести смещался назад. Кароч, это не то чтобы решение проблемы, просто её некоторое нивилирование.

Цитата
Это как? Мне сложно себе это представить и понять. У них пятка слишком опущена, или носок поднят, или у кафа неподходящий наклон?


Ты стоишь на ролах, а центр тяжести у тебя на пятках. Ну у меня такое было, когда я на себу ставил пауэрслайдовскую уфс раму, она без каблука как у себы и получаются ощущения, что ты немного завален назад, на пятки.

ЗЫ: может это более новая модель и на ней эта проблема решена. хз 8)
ЗЗЫ: в общем, если эта проблема решена, то вполне нормальные ролы за свою цену.

Сообщение отредактировал 3меёныш - 23.11.2009, 20:37
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
doctorstal
Сообщение #8



Ну, эм. Понятно, что если поставить уфс раму, пятка завалится. Или ты ожидал другого эфекта?

Черт, неправильно вчитался. Простите.

Сообщение отредактировал doctorstal - 23.11.2009, 20:45


--------------------
Роллеры-сцикуны™ ¿ɥnɥ 'ɥɔʇıq ɐ sı ʎʇıʌɐɹƃ Фитнесс лечит, спорт калечит.
When asked by the nurse filling out the hospital accident report "Cause of accident?" I stated 'time travel attempt' but she wrote down 'stupidity'.
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
3меёныш
Сообщение #9



Цитата(doctorstal @ 23.11.2009, 20:44) *
Ну, эм. Понятно, что если поставить уфс раму, пятка завалится. Или ты ожидал другого эфекта?


Вот такое ощущение у меня было на иглах с родной рамой. Теперь понятно, что я имел ввиду? Но это было довольно давно, может они проблему заваливания исправили. Шлите нам в Харьков ролы на тест! wink.gif
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Поблагодарили либо согласились (2):
Kayot
Сообщение #10


RSG Team

Цитата(3меёныш @ 23.11.2009, 21:31) *
Вроде не перепутал. Дело в том, что себовские антишоки решают эту проблему частично, при этом я ставил рокеринг 80-80-76-76, но всё равно центр тяжести смещался назад. Кароч, это не то чтобы решение проблемы, просто её некоторое нивилирование.


не хочу опровергать твое мнение по поводу пятки, но мне кажется что ты тэстил немного не те ролики 1.gif (может беленькие?) wink.gif ??
Почему я так говорю, потому - что на эти ролы 80-80-76-76 - не станет, разве что если ты раму менял, а ты менял? 1.gif

АП : уже прочитал, что ты менял раму на УФС)))

Сообщение отредактировал Kayot - 23.11.2009, 20:50


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
3меёныш
Сообщение #11



Цитата(Kayot @ 23.11.2009, 20:49) *
не хочу опровергать твое мнение по поводу пятки, но мне кажется что ты тэстил немного не те ролики 1.gif (может беленькие?) wink.gif ??
Почему я так говорю, потому - что на эти ролы 80-80-76-76 - не станет, разве что если ты раму менял, а ты менял? 1.gif


Раму не менял, была родная. Возможно действительно была или другая модель иглов или более старая. А может ставил 76-76-72-72. Хз. Кароч, наверноя я пробовал другую модель, не хочу щас бить себя пяткой в грудь и объявлять то, в чём не уверен. В общем надо мерять, тестить и смотреть. 1.gif

Цитата(Kayot)
АП : уже прочитал, что ты менял раму на УФС)))



Цитата
у меня такое было, когда я на себу ставил пауэрслайдовскую уфс раму


Сообщение отредактировал 3меёныш - 23.11.2009, 20:54
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Поблагодарили либо согласились (1):
Prince_of_WAR
Сообщение #12



Хорошая такая темка... Интересная модель, мне нравиться. Не было бы у меня Делюксов и не катал бы я слалом, взял бы их наверное для фск=)
К тому же Эллойка честен в таких тест-драйвах =)


--------------------

- - - -
Просто скользи по пространству любовного асфальта маневрируя между стаканчиками...
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Поблагодарили либо согласились (1):
waterboy
Сообщение #13



А мне нравица катать "на пятке", так что если чё, то я такой особенности только рад.
Ролы вроде интересные, но антишок действительно добавить нелишне.

Сообщение отредактировал waterboy - 23.11.2009, 21:24


--------------------
Onizuka's lifestyle...
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Поблагодарили либо согласились (2):
doctorstal
Сообщение #14



Цитата(waterboy @ 23.11.2009, 21:24) *
А мне нравица катать "на пятке", так что если чё, то я такой особенности только рад.
Ролы вроде интересные, но антишок действительно добавить нелишне.


Откуда у тебя опыт катания "на пятке"?


--------------------
Роллеры-сцикуны™ ¿ɥnɥ 'ɥɔʇıq ɐ sı ʎʇıʌɐɹƃ Фитнесс лечит, спорт калечит.
When asked by the nurse filling out the hospital accident report "Cause of accident?" I stated 'time travel attempt' but she wrote down 'stupidity'.
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
azul mamut de lo...
Сообщение #15


RSG Team

В мене після зміни рами на твістерах з рідної на сьобівську спочатку було дуже важко постійно не падати на жопу... Особливо при стрибках. Але це діло звички і часу. Зараз вже звик).


Зате катання "на пятке" біль маневрініше


--------------------
Не судите, да не судимы будете:Ибо каким судом судите,таким будете судимы;и какою мерою мерите,такой и вам будут мерить.И что смотришь на сучок в глазе брата твоего,а бревна в своем не чувствуешь?Или как скажешь брату твоему:"Дай я выну сучок из глаза твоего";а вот,в твоем глазе бревно?"(Мат. 7:1-5).

Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Pereira
Сообщение #16



Цитата(azul mamut de locura @ 23.11.2009, 22:23) *
з рідної на сьобівську


палишься мамонт.....

к слову, себовские антишоки-кака


--------------------
прошлый ник AntonioPereira

UrbanShadow™

Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
jgarin
Сообщение #17



У меня размер ноги 41,5-42. Дайте потестить на слаломе с родными колесами, если не жалко ))

То, что видно по фото:

- бакли 100% с того же завода, что и себовские. может даже с того же конвейера.
- рама стандартная игловская, закос под фривейв сайдвиндер2 рейнбоу. действительно 239мм, толстенная. на заводе говорят, что 6061 сплав алюминия.
- крепление рамы супер.

Сообщение отредактировал jgarin - 23.11.2009, 23:14


--------------------
---
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Kayot
Сообщение #18


RSG Team

а є інші нормальні антишоки? (Я не кажу про агровські, в них не розбираюся).

Сообщение отредактировал Kayot - 23.11.2009, 23:29


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
doctorstal
Сообщение #19



Если кто будет спрашивать - я на свой антишок готов молиться (я про китайскую подделку слабов).

прекращаем левый чёс, только по теме, либо дальше будут проценты.
2doctorstal: в последнее время слишком много флуда, больше предупреждать не буду.
вовка


Сообщение отредактировал voldemart - 23.11.2009, 23:39


--------------------
Роллеры-сцикуны™ ¿ɥnɥ 'ɥɔʇıq ɐ sı ʎʇıʌɐɹƃ Фитнесс лечит, спорт калечит.
When asked by the nurse filling out the hospital accident report "Cause of accident?" I stated 'time travel attempt' but she wrote down 'stupidity'.
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Jordi
Сообщение #20


RSG Team

Цитата(azul mamut de locura @ 23.11.2009, 22:23) *
В мене після зміни рами на твістерах з рідної на сьобівську спочатку було дуже важко постійно не падати на жопу...

Це в тебе було не із-за рами, а із-за рокерінга (чи що ти там собі ставив для слалому... банан?) про це ти сам мені говорив не одноразово, і не тільки мені.

До такої рами, 76*80*80*76, просто треба звикнути. В нас є люди котрі, навіть на такій розбивці, спускались з даун-хілів. Так, що це називається: кому що потрібно. Замінити раму на Себа не є серьозною проблемою, були б гроші.


--------------------
Мрії збуваються, головне вірити...
UrbanShadowTeam™
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение

4 страниц V   1 2 3 > » 
Ответить в данную темуНачать новую тему
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 



RSS Текстовая версия Сейчас: 19.4.2024, 23:31