IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )


Роллеров в Чате: 0 [Войти]

2 страниц V   1 2 >  
Ответить в данную темуНачать новую тему
> BB-G 1/0. 27.08.11 Місс роллер-Україна, BATTLE OF BEAUTIFUL GIRLS
Kayot
Сообщение #1


RSG Team

BATTLE OF BEAUTIFUL GIRLS


Доброї ночі панове..та особливо ПАНІ)) А точніше роллер-дівчата України!! Раді повідомити вам про черговий батл, що організований і проспонсований магазином роликів FSK-SHOP.IN.UA

Відверто кажучи розмаїття слаломних батлів уже дуже сильно насичило роллер-календар заходів у цьому році, тому провести в кінці серпня черговий слалом було би не цікаво, більше того ми не переслідуємо цілей розвитку данної дисципліни, для цього є наші друзі з "УАслалом". Саме тому 27 серпня цього року в Києві буде вперше проведено фінал ЖІНОЧОГО БАТЛУ КРАСИ СЕРЕД ДІВЧАТ РОЛЛЕРШ!!! Простіше кажучи - це перший конкурс краси в роллер-тусовці України!! Щороку кількість дівчат, що стають на ролики збільшується з неймовірною силою, і щоб підтримати цей процес, ми вирішили організувати цей конкурс. На відміну від усіх інших конкурсів, - цей буде якумога спрощеним, хоча і матиме певні правила та норми, а фінальне свято, зновуж таки матиме набір безкоштовних розважальних заходів. xdrive.gif

На кону для переможниці данного "конкурсу краси" стоїть рама SEBA DELUXE PLAZMA wizard.gif
http://fsk-shop.in.ua/?page_id=4&categ...p;product_id=81


Проте про все по порядку! cool.gif

1. Структура конкурсу. Конкурс відбудеться, якщо до початку голосування набереться як мінімум 8 бажаючих, відповідно вісім заявок з фото.
Старт подачі заявок - 1 серпня (сьогодні) і продовжуватиметься він до 14 серпня. Заява має містити Прізвище та ім'я, нікнейм, місто з якого Ви, та ваш інет-ресурс якщо такий є. (До конкурсу допускаються всі учасниці з будь-яких міст України!!) Обов'язкова умова - явка всіх учасниць на гулянку присвячену фіналу конкурсу 27 серпня. Якщо учасниця не змогла з'явитися на фінал, її кандидатура автоматично знімається з участі в конкурсі.

Та звіснож Ваше фото. Фото має бути будь-якого плану, будь-де, проте самі подумайте, що середній план краще видно за загальний, але на приклад остання фото Містік може апослютно перендувати на конкурс. На фото обов'язково мають бути присутні ролики (на вас, поряд, лежати, чи в рюкзаку..всеодно). Ви можете виглядати як завгодно, чи то хизуватися вашею фігурою на білому фоні в купальнику, чи покоряти серця прихильників у складному стрибку. Приймаються дві фотографії x_nhl.gif

Фото з мобільного телефону не приймаються. Організатори гарантують, що фотографії не будуть розміщені нами будь-де окрім данного порталу. За подальшу долю фотографій ми відповідальності не несемо. Заяви надсилаються мені (Кайот) в приватні повідомлення на цьому форумі.
З 1-го по 14 серпня будуть прийматися заявки на участь. З 14-16 серпня всі фото з вашим нікнеймом та містом будуть розміщені на цьому форумі в окремій темі з голосуваннями. Голосування триватиме 10 днів. Після чого воно буде закрито.

2. Судівство. Переможницею (единою переможницею) конкурсу буде обрана лише та дівчина, котра набере найбільше голосів серед усіх учасниць по суммі трьох етапів.
Етап перший: - виключно результати форумного голосування.
Етап другий: - результати судівської комісії (до складу судівської комісії входитимуть приблизно 3-5 відомих роллерів з Києва і не тільки wink.gif , що виділялися останніми роками схильністю до безумної любові до дівчат, наразі не мають пари і гарантуватимуть незаангажоване відношення до всіх учасниць). Імена суддів ви зможете дізнатися виключно на фіналі конкурсу - 27 серпня.Єдине,що можу зазанчити - Кайот входить до складу суддів в будь-якому випадку, так як 27 серпня буде святкування його дня нароження)))
Етап третій: - голосування аудиторії безпосередньо під час фіналу конкурсу.

Всі три етапи рівноцінні і мають однаковий вплив на подальший результат.
Після проведення всіх цих підрахунків дівчинка що набере найбільше голосів стане Місс роллер Україна 2011!! 1.gif І тогож вечора 27 серпня вона отримає обіцяний подарунок - рама SEBA DELUXE PLAZMA!

Да, хотілосяб додати, у нас немає переможців і переможених, просто комусь цього року пощастить більше!

3. Безпосередньо захід. 27 серпня (субота), відміняйте всі плани, тому що на вас чекає вечір краси та екстріму. Як уже класично склалося, цього вечора ми зберемося в Пущі водиці (перепоною нам може бути виключно погода) і будемо розважатися на святі краси. Отже на вас чекатиме:
- вотерджамп (кудиж без нього).
- запаси ред-булу кожному, хто стрибатиме з трампліну у воду!!
- можливо будуть проведені додаткові конкурси для наших красунь, щоб розбавити "важкий" чоловічий екстрім.
- проведення фінальних підрахунків та нагородження Місс роллер красуні України 2011.
- ну і звіснож вечірня дискотека. Давно вже в нас в Києві не проходили роллерські оупенейри (щось заважало постійно). Цього разу спробуємо його всеж таки провести. Кіловат звуку, світло, стробоскопи і т.д - і наші дівчата, буде гаряче!!))
- ну і одразу скромно зазначу - в цей же вечір разом буде святкуватися днюха такого собі роллера Кайота (хоч він і народився 22 серпня). Вважайте це моїм маленьким подаруночком для всіх вас. Радий буду бачити всіх кого знаю і не дуже знаю. Тимпаче там зберуться найкрасивіші роллерши Києва як мінімум.

Захід організований магазином роликів FSK-SHOP за підтримки компанії RedBull!

З питань підтримки та спонсорства - звертатися за тел. 093 595 62 12 Владислав чи писати в ICQ 439 856 280.


З часом тему почищу, флуд винесу окремо.

Ну і на останок як колись казав Ігор Пелих.. "Щастя здоров'я і многая ЛІТРА!!!" xdrive.gif

Сообщение отредактировал Kayot - 1.8.2011, 22:10


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Kayot
Сообщение #2


RSG Team

ІТАК НОВА ОРГАНІЗАЦІЙНА ІНФА:

1. Роллерши мають можливість надати не одну (як було раніше), а ДВІ фото, обов'язково на обох з роликами. На приклад на одній ви крутите якийсь трюк чи то просто на слаломній доріжці, а на другому - красиве модельне фото (ролики поряд чи перекинуті через плече..- виключно фантазія фотографа).

2. Фотографії не можуть містити будь-яку рекламну інформацію чи бути рекламного характеру.

3. Організатори залишають за собою право, вирішувати будь-які спірні моменти самостійно. Результати не підлягають оскарженню.

4. Етап третій: - голосування аудиторії безпосередньо під час фіналу конкурсу. - це реакція аудиторії в Пущі водиці на конкурсну програму серед конкурсанток. Як саме ця реакція буде виражатися - ще точно остаточно не завтерджено - чи то зборами грошей в шляпи, чи то криками і підтримкою, чи певними балами..хз, варіантів масса.

5. дедлайн подачі заявок з фоткартками - 14 серпня.

Ну і просто інфа - конкурс краси - це не конкурс сексуальності та еротики...краса є краса, і для цього не завжди треба роздягатися, тому дівчата не бійтеся і не переживайте)))

Тема для обговорення та флуду:
http://rollerportal.com/forum/index.php?showtopic=6973

Сообщение отредактировал Kayot - 2.8.2011, 23:30


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Kayot
Сообщение #3


RSG Team

4 заявки подано. Залишилось 8 днів. Фотографи працюють.))))))


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Kayot
Сообщение #4


RSG Team

Заявки доздаються, через це прийнято рішення - продлити терміни подачі до 17 серпня.

РАМИ УЖЕ ПРИЇХАЛИ В КИЇВ wink.gif wink.gif xdrive.gif

Обговорення тут:
http://rollerportal.com/forum/index.php?sh...40&start=40

Сообщение отредактировал Kayot - 13.8.2011, 20:52


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Kayot
Сообщение #5


RSG Team

РАДИЙ НАГАДАТИ, ЩО 27 СЕРПНЯ, В СУБОТУ О 17:30 FSK-SHOP запрошує всіх на гулянку в Пущі водиці. О 17:00 в Пущі фінішують дві колонни покатушок, які поведуть Айс та Мамонт, і після цього буде розпочато вотерджамп, фінал конкурсу краси (різноманітні конкурси, та вердикт суддів), вручення подарунків, пафосне привітання Кайота з Днем народження, адже цей вечір присвячений також і моїй днюсі. Після чого буде музика і дискотека.

Місце розташування нашого "табору" дізнавайтеся у Айса і Мамонта близько 5 вечора, я знайду поляну, розставимо обладнання і скажу їм (Мамонту і Айсу) куди саме вести колонни.

Хто буде - плюсуйте цей пост!!


--------------------
Перейти в начало страницы
+Цитировать сообщение
Поблагодарили либо согласились (14):
Kayot
Сообщение #6


RSG Team

    НАГАДУЄМО, ЩО СЬОГОДНІ ВСІХ ЧЕКАЄМО В ПУЩІ ВОДИЦІ. ПОПЕРЕДНЬО _ НАША ЗВИЧАЙНА ПОЛЯНА!!! А ЗВІДТИ - ІДІТЬ НА ЗВУК ЧИ НА СПЛЕСКИ ВОДИ)))))))))))))

    http://maps.yandex.ru/-/CBa2rAOL
    , ехать от ст.метро «Нивки» автобусом №719 или 226

    Вул. Юнкерова 38. Орієнтовно санаторій славутич.


    --------------------
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (1):
    Симонов
    Сообщение #7



    тыц 1.gif


    --------------------
    Пугать должна не клиническая смерть, а клиническая жизнь...
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (4):
    crash
    Сообщение #8



    Кто победил?


    --------------------
    KPI© ®
    Crazy Group Barmaleys™
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Margarita
    Сообщение #9



    Всем спасибо! Очень круто провели время!

    Нино, поздравляю с заслуженной победой! love.gif
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (10):
    voldemart
    Сообщение #10


    Moderator

    Шикарно!!!!! Пати выдалось отличнейшее, прекрасная подготовка, внимание к мелочам (видеоролики от судей очень крутые), клевая атмосфера, Кайот, ты большуший молодец за организацию!!
    Хочу поздравить Нино 1.gif как обладательницу титула мисс-роллер, а так же новых рам 1.gif

    Ту фотограферс - заливайте плз на пикасу или вконтакт чтобы побольше народу посмотрело фоты, качать ваши архивы гигабайтные впадляк


    --------------------
    Seba Carbon Pro 2009
    Старожил
    Вовка-Морковка
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (7):
    azul mamut de lo...
    Сообщение #11


    RSG Team

    Кайот. Браво 1.gif))
    Нарешті, я можу сам , не як орг написати благодарочку. Ледь не вперше на порталі)


    Я з радістю допомагав тобі. Бо це було АФІГЕТь, як круто продумане.


    -Атмосфера,
    -конкурси ,
    -Вотерджамп
    -музика
    -Ти майже не пошлив у мікрофона.



    Все було ЧУДОВО!!! Ідеально, охрінітельно, оригінально, просто мега.


    Єдине шо, на майбутнє. Спитай мене, що треба для вотерджампу і я візьму свою наші лопати , і сокири 1.gif.



    Дякую Магазину ФСК ШОП За чудове проведення!!!!!!
    Ты дісно великий організаторр wink.gif.

    Кайот, виклади на ютоб відео оргів-суддів 1.gif

    Сообщение отредактировал azul mamut de locura - 27.8.2011, 23:21


    --------------------
    Не судите, да не судимы будете:Ибо каким судом судите,таким будете судимы;и какою мерою мерите,такой и вам будут мерить.И что смотришь на сучок в глазе брата твоего,а бревна в своем не чувствуешь?Или как скажешь брату твоему:"Дай я выну сучок из глаза твоего";а вот,в твоем глазе бревно?"(Мат. 7:1-5).

    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (5):
    aurora
    Сообщение #12



    Все было супер! Очень весело, тепло, дружно и музыка на фоне хорошая wink.gif
    Влад, ты все классно организовал, активно и позитивно, мне понравилось, всем думаю тоже 1.gif


    --------------------


    the mind thinks in pictures
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (2):
    Kayot
    Сообщение #13


    RSG Team

    НАРОД, Я ТІЛЬКИ ПРИЇХАВ ДОДОМУ, і то ще не все розвезли, ще завтра кататися по Києву будемо..

    Ну щож сказати:

    1. НАРООООД!! У мене ще ніколи не було такого офігєнного дня народження. Я дякую всім, хто приїхав. А і мене вперше в житті підкидували в повітрі))
    2. Вітаю з перемогою НІНО!!!! А також з новою рамою)))
    3. Я радий з того, що ми як не як, але витримали все суддівство до кінця (хоча Мамонт і пропонував залишити тільки двох конкурсаноток, але я радий, що всеж таки дали можливість голосувати за всіх в кінці). Судді (Молній, Падаван, Ланселот) - одноголосно (хочу зазначити, вони НЕ домовлялися, це було сюрпризом для них самих) - обрали Сєребро. А після проведених конкурсів (так, вони мені також сподобалися в реалізації)))) - народ накидав побільше за все грошенят для Ніно))) (Серед трьох учасниць що залишилися - Лєра, Ніно, Серебро)))
    4. Вотерджамп окрема тема, вважаю що він пройшов весело, і вітаю Хартмана з першим місцем, новими колесами і хлопців - з "прикольними" медялами, півторарічної давності)))))) А Івет - ти також блін медальку ухватив)))

    5. Цей конкурс (і таке ось святкування мого ДРа) звісно що буде постійним, його дати - кінець серпня щороку. Все (і моменти суддівства - слава Богу цього року все пройшло більш менш без срачів) - буде продумано більш детально, і гулянка буде більш насиченою і людною, хоча як ви пишете і цього року все було офігенно))))))

    Дякую хлопцям, що провели покатушки, а....так, персонально подяка Серебро - за подарунок і ... дякую всім вам за ваш загальний "подарунок"))))))))))))))

    А да, і ще, прийняте рішення (якось там не подумали на місці), від магазину роликів та аксессуарів FSK-SHOP.IN.UA, вручити за дурге та третє місце (я не знаю хто з них яке місце зайняв) - Лєрі та Наталі Серебро - набори по 4 колеса 80 mm (або якщо треба 76мм), так сказати призи за старанність, участь та глядацькі симпатії, адже ви були сьогодні НЕПОВТОРНІ!!))) Дівчата можете домовитися та забрати колеса. Дякую!


    ВЕРДИКТИ СУДДІВ!
    МОЛНІЙ:




    ПАДАВАН:


    ЛАНСЕЛОТ:


    Сообщение отредактировал Kayot - 28.8.2011, 10:58


    --------------------
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (13):
    Chucha
    Сообщение #14



    Спасибо большое за вчерашний день!!! Было очень круто)!!!! Атмосфера была невероятно дружеская) Одна из самых клевых вечеринок в Пуще) Кает, ты великолепный организатор)!!!
    Отдельное спасибо всем-всем-всем кто за меня голосовал на форуме, и кто меня поддерживал в Пуще) Спасибо!!!! ))))) 5.gif 5.gif 5.gif

    p.s. в ожидании фоточек) blush.gif
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (7):
    Esteto4ka
    Сообщение #15



    Мои фото поктушка + пуща


    Монолог Кайота или "мандаринка за щекой" =)


    16 секунд танцев от Оли, Леры, Рольника и Серебро


    Сообщение отредактировал Esteto4ka - 28.8.2011, 10:12


    --------------------
    «Don't waste your time or time will waste you» © Matthew Bellamy
    » Нажмите, чтобы показать спойлер - нажмите опять, чтобы скрыть... «
    Я тебя внимательно слушаю
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (10):
    Hazarius
    Сообщение #16



    от меня фотки

    https://picasaweb.google.com/GreatHazarius/...CIOBqbK_6_CxjgE

    Сообщение отредактировал Hazarius - 29.8.2011, 22:34
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (4):
    Serebro
    Сообщение #17



    А теперь поехали!! Хочу выразить большую благодарность пану Кайоту за такой замечательный конкурс и его сопсна организацию!! Чтоб все так отмечали свои Дни рождения rolleyes.gif Поздравляю Нино с победой!! Теперь Еболонька будет переливаться всеми цветами радуги)) Спасибо всем тем, кто голосовал за меня на портале, действительно большое спасибо этим добрым людям!!!!))) Потому как из 51-ого за меня проголосовавшего роллера я лично знаю только 20)) Мне очень приятно, что 31 человек отдал свой голос за меня ориентируясь исключительно по фото. Еще раз большое спасибо вам!! Ну и самое главное, что было для меня вообще неожиданностью так это то, что за меня единогласно проголосовали все члены жюри!! Это вообще сюрприз из сюрпризов!! Опять таки ни с Падаваном ни с Молнием я не знакома. К чему я веду? К тому, что как писал ранее Мамонт "нада участвовать даже если вас никто не знает и видит впервые" Аминь! Аааа, еще не договорила! Хочу сказать спасибо тому человеку с которого для меня начался этот конкурс- это Климка!!! Спасибо моему фотографу Мурашке и Риверу за моральную поддержку меня и физическую поддержку моих роликов xdrive.gif Теперь все! Чувствую себя как на вручении Оскара))

    Сообщение отредактировал Serebro - 28.8.2011, 18:51
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (7):
    rolnik
    Сообщение #18



    Цитата(Serebro @ 28.8.2011, 19:27) *
    А теперь поехали!! Хочу выразить большую благодарность пану Кайоту за такой замечательный конкурс и его сопсна организацию!! Чтоб все так отмечали свои Дни рождения rolleyes.gif Поздравляю Нино с победой!! Теперь Еболонька будет переливаться всеми цветами радуги)) Спасибо всем тем, кто голосовал за меня на портале, действительно большое спасибо этим добрым людям!!!!))) Потому как из 51-ого за меня проголосовавшего роллера я лично знаю только 20)) Мне очень приятно, что 31 человек отдал свой голос за меня ориентируясь исключительно по фото. Еще раз большое спасибо вам!! Ну и самое главное, что было для меня вообще неожиданностью так это то, что за меня единогласно проголосовали все члены жюри!! Это вообще сюрприз из сюрпризов!! Опять таки ни с Падаваном ни с Молнием я не знакома. К чему я веду? К тому, что как писал ранее Мамонт "нада участвовать даже если вас никто не знает и видит впервые" Аминь! Аааа, еще не договорила! Хочу сказать спасибо тому человеку с которого для меня начался этот конкурс- это Климка!!! Спасибо моему фотографу Мурашке и Риверу за моральную поддержку меня и физическую поддержку моих роликов xdrive.gif Теперь все! Чувствую себя как на вручении Оскара))


    ну шо за? а где почетное спасибо группе поддержки и навигации в виде Рольника??? )))


    --------------------
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (3):
    L_Shtein
    Сообщение #19



    Чудова покатушка, чудовий вотерджамп, чудовий день народження) дуже дякую всім хто це організував та всім хто був присутнім. Було справді дуже весело)) Один з найяскравіших моментів цього літа) дякую!!!
    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (2):
    azul mamut de lo...
    Сообщение #20


    RSG Team

    http://vk.com/album4614337_141559277 фоти з новіс покатушки. Пізніше додам фоти з матрасу та конкурсів

    Сообщение отредактировал azul mamut de locura - 29.8.2011, 13:36


    --------------------
    Не судите, да не судимы будете:Ибо каким судом судите,таким будете судимы;и какою мерою мерите,такой и вам будут мерить.И что смотришь на сучок в глазе брата твоего,а бревна в своем не чувствуешь?Или как скажешь брату твоему:"Дай я выну сучок из глаза твоего";а вот,в твоем глазе бревно?"(Мат. 7:1-5).

    Перейти в начало страницы
    +Цитировать сообщение
    Поблагодарили либо согласились (4):

    2 страниц V   1 2 >
    Ответить в данную темуНачать новую тему
    1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
    Пользователей: 0

     



    RSS Текстовая версия Сейчас: 28.3.2024, 22:16